L'INS Guissona, premiat novament

En l'entrega dels XVII Premios San Viator, d'investigació en ciències i humanitats, l'alumne Pau Garcia Inglada va rebre el premi especial "futurs enginyers".

DILLUNS 10 OCTUBRE 2011

Aquest passat cap de setmana es varen lliurar els XVII premis San Viator d'investigació en ciències i humanitats.

Aquest certàmen d'àmbit nacional reconeix l'esforç dels estudiants de diferents nivells en la realització de treballs de recerca.

L'alumne Pau García Inglada va rebre el guardó corresponent al premi especial "futurs enginyers" patrocinat per la Universitat Carlos III de Madrid. El treball que va presentar l'alumne porta per títol "de l'ona al moviment" i recull tot el procés de fabricació d'un robot -serp.

Cal destacar que aquest certàmen també premia la tasca de tutorització dels treballs. L'Andreu Marsal, professor de tecnologia de l'Ins Guissona, va recollir el reconeixement.

El prototip desenvolupat és capaç de moure's de manera eficient seguint un moviment ondulatori semblant al que utilitzen aquests rèptils per desplaçar-se. L'alumne, que va realitzar el batxillerat tecnològic a l'Ins Guissona, cursa actualment el grau d'enginyeria electrònica industrial i automàtica a la Universitat Politècnica de Catalunya.


El jurat va destacar la gran varietat de disciplines que domina l'autor de treball i la capacitat d'integrar-les en un mateix projecte.


Text i fotografies: Andreu Marsal (Prof. INS Guissona)

Més informació: http://www.colegiosanviator.es/premio/downloads/XVIIpremio_c.pdf