Lliurament dels premis de Treballs de Recerca de Batxillerat de la Segarra (XIVena convocatòria)

El passat divendres, dia 26 de maig, ha estat lliurat el XVIè Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat de la Segarra, que té com a finalitat potenciar l’esperit de recerca i la creativitat científica en els alumnes de 2n de Batxillerat. L’acte ha tingut lloc lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona.

DIMARTS 30 MAIG 2017

 

 

A la convocatòria hi han participat 11 treballs d’alumnes de 2n de Batxillerat de tres instituts de la comarca. Els estudis han concorregut en dues modalitats: “Ciències i Tecnologia” i  “Humanitats i Ciències Socials”.

 

Els primers premis han estat concedits als treballs de l’Institut Guissona i l’Institut La Segarra que duen per títol, respectivament, “Prototip d’un túnel de vent”, de Veronika Pavelyk i Pau Romeu Llordella i “Diàleg filosòfic sobre l’enigma del bé i del mal”, de Claudia Fernández Cabezas.

 

Els segons premis els han obtingut les recerques sobre “Lluís Llach, de cançó a mite”, de Marta Aldomà Boquet, i “Com s’escriu òrbita ?”, de Jana Farran Oliva, alumnes ambdues de l’Institut Antoni Torroja.

Finalment, els accèssits han estat atorgats als treballs “Som actors en el gran teatre del món. Estudis filosòfics i empírics sobre la tensió entre individu i societat” de les alumnes de l’Institut Guissona, Sara Marsol Montagut i Mar Grau Esteve, i “Print-bot” de Sergi Simón Balcells, de l’Institut  La Segarra.

 

Ell Centre de Recursos Pedagògics de la Segarra es fa càrrec de l’organització, amb la col·laboració dels Instituts de la comarca i el patrocini del Consell Comarcal de la Segarra, dels Ajuntaments de Guissona i Cervera, i de l’Obra Social de La Caixa.


Cervera, 26 de maig de 2017