Mal temps a la XIII Ruta de la Lluna Plena

XIII Ruta de la Lluna Plena (14 d'agost)

DIVENDRES 22 AGOST 2008

El passat dijous, 14 d’agost Guissona va celebrar la XIII ruta de la lluna plena.

Enguany i com en els darrers anys, la ruta va congregar 255 participants, entre els quals destacava un important grup de públic familiar, famílies que volien gaudir de l’experiència d’una nit d’estiu en bicicleta, participant en les rutes curtes de 7 o 12 Km. En la ruta llarga, de 30Km., els participants ja venien més preparats i molts d’ells formaven part de diferents clubs de BTT del nostre municipi o de municipis propers al nostre.

A les 10 del vespre, moment en que va començar la cursa, van caure les primeres gotes d’aigua, que van donar lloc a dos importants ruixats, que van obligar a escurçar la ruta curta. Els participants a la ruta llarga, tot i que van acabar ben molls, majoritàriament van realitzar tot el recorregut, que passava per poblacions com Selvanera, Palou i Guarda-si-venes.

Al finalitzar la ruta, tots els participants van poder gaudir d’un sopar al pavelló municipal de Guissona i se’ls va obsequiar amb una samarreta Esperem que l’any vinent, el temps ens acompanyi i el nombre de participants es mantingui o augmenti, fent de la ruta de la lluna plena de Guissona un punt de referència.