MANEL DOBLAS PINTO GUANYA PER PRIMERA VEGADA DEL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA DE GUISSONA

En aquesta edició hi han participat 17 pintors de la categoria general i 10 de la categoria d’art singular.

DILLUNS 14 JUNY 2021

 

Per setè any consecutiu Guissona organitza el concurs de pintura ràpida amb l’objectiu de retre homenatge al pintor local Josep M. Grau i Pujol.

En aquesta edició hi han participat 17 pintors de la categoria general i 10 de la categoria d’art singular. Pintors i pintores que han creat les seves obres durant tot el dissabte al matí en diferents espais de l’entorn de la nostra vila i que com a novetat, enguany s’hi ha sumat als espais del nucli històric l’entorn immediat de la nostra vila, amb diferents mostres del nostre paisatge, de l’ermita de Sant Pere i de l’sky line guissonenc.

En aquesta edició el guanyador del primer premi, valorat en 500€,  ha estat Manel Doblas Pinto, procedent de l’Estany (Barcelona), Doblas ens ha portat amb la seva obra un encontre amb la quotidianitat, l’atmosfera que s’hi respira, la llum entre penombra a l’entorn de sota els porxos de la plaça albirant la pastisseria Santeulària.

El segon premi ha estat per Jan Descals i el tercer per Ramon Pujolà, valorats en 300€ i 100€ respectivament.

En la categoria d’Art Singular, l’obra guanyadora ha estat la presentada per Judit Lecum Matamala, guanyadora de 100€ a càrrec de la Fundació Josep Santacreu.

Durant la tarda les obres han estat exposades a Cal Santacreu i han pogut ser visitades pel públic general, a partir de la setmana vinent i durant tot l’estiu es podrà gaudir de l’exposició a l’espai Grau-Pujol.

 

Guissona, 14 de juny de 2021.