MARGENERS A LA FESTA MAJOR DE MONTCADA I REIXAC

En un dia plenament primaveral, amb pluja i sol, els Margeneres es desplaçaren a Montcada i Reixac per tal de participar a la festa major de la localitat.

DIMARTS 08 MAIG 2018

 

En un dia plenament primaveral, amb pluja i sol, els Margeneres es desplaçaren a Montcada i Reixac per tal de participar a la festa major de la localitat. Degut a les inclemències del temps, la jornada castellera es va tenir que encabir en el mateix espai que la trobada de puntaires i el campionat de basquet3. Amb un retard d'una hora la jornada va començar amb els pilars de benvinguda: pilar de quatre per part dels Laietans i Margeners i pilar de quatre per sota dels locals.

            Els de la Segarra, que van desplaçar forces camises, van començar amb un quatre de sis seguit de un tres de sis amb l’agulla i un tres de sis. Tots els castells van estar molt ben executats i amb prou seguretat per poder pensar en pujar un pis mes. Per acabar la actuació, un pilar de quatre per sota´.

            L’altra colla convidada eren els Laietans de Santa Coloma de Gramanet. Degut a la falta de camises, no varen poder completar cap castell i van quedar en intents desmuntats: un tres de sis, un tres de sis amb l’agulla i una torre de sis. Sí que varen poder descarregar el pilar de quatre en la ronda de pilars.

            Per part de la colla local, van començar amb un tres de sis amb l’agulla, seguit d’un intent desmuntat de tres de sis que posteriorment van descarregar i acabant amb un quatre de sis. A la ronda de pilars van descarregar el pilar de quatre.

            Cal destacar la germanor de les colles i la ajuda que es van oferir mútuament per tal de poder realitzar les construccions.

            Amb aquesta actuació, els Margeners de Guissona es preparen per una de les actuacions més esperades, la Festa del Tararot dintre de la Festa Major de Tàrrega el proper dissabte 12 de maig a la nit.

 

Castellers de Montcada i Reixac  pd4ps, 3d6a, Id3d6, 3d6, 4d6, pd4

Laietans de Gramanet  pd4, Id3d6, Id3d6a, Id2d6, pd4

Margeners de Guissona pd4, 4d6, 3d6a, 3d6, pd4ps