MARGENERS DE GUISSONA CELEBRA 10 ANYS

En el seu 10è aniversari han estat preparant durant l’any tot d’activitats i reptes per celebrar aquesta dècada de castells i festa.

DILLUNS 04 SETEMBRE 2017

És any de celabració per la colla castellera dels Margeners de Guissona. En el seu 10è aniversari han estat preparant durant l’any tot d’activitats i reptes per celebrar aquesta dècada de castells i festa.

Una de les activitats ha estat el passat dissabte dia 2, que van inaugurar al seu local d’assaig, una exposició de fotografies que plasmen el recorregut de gent, places, festes, castells i molt més que han viscut durant tots aquests anys. Un treball molt lograt per part seva i molt recomanable de veure. Aquesta exposició restarà oberta alguns dies encara, coincidint amb la Festa Major de Guissona. En podreu gaudir el dijous dia 7 de setembre de  19.00 a 20.30h i el divendres dia 8 de setembre de 19.00 a 20.30h.

Alguns altres reptes que s’han proposat per aquest any són aconseguir 10 fotos de Margeners pel món, fer 10 pilar simultanis, aconseguir per la Festa Major 10 camises velles, 10 cançons de gralles, 10 margeners inscrits a la cursa Sant Tornem-hi de Guissona, etc…

La seva propera actuació és a Guissona en el marc de la Festa Major. Dissabte dia 9 els podreu veure actuar a la plaça Major a les 17.30h de la tarda juntament amb Castellers de Lleida i Castellers de Cornellà.

L’Ajuntament de Guissona vol felicitar i agraïr la feina feta d’aquesta colla que tan ha representat a Guissona i arreu de Catalunya i del món durant 10 anys amb una tradició tan catalana i nostra com és aixecar castells i torres humanes.