Margeners de Guissona descarreguen el 3 de 7 per sota

El passat dissabte 15 d'agost, a Tarragona, Margeners de Guissona van aconseguir descarregar per primer cop en el seu historial el 3 de 7 aixecat per sota, castell que van intentar el novembre de l'any passat, però que no van aconseguir carregar.

DIMECRES 19 AGOST 2009

El passat dissabte 15 d'agost, a Tarragona, Margeners de Guissona van aconseguir descarregar per primer cop en el seu historial el 3 de 7 aixecat per sota, castell que van intentar el novembre de l'any passat, però que no van aconseguir carregar. Aquest cop, però, després d'anar-lo assajant des de l'inici de la temporada, van anotar-se el castell de forma èpica, això si, en el segon intent, ja que el primer va caure. La colla de la Segarra va completar l'actuació amb el 3 de 7 i el 5 de 7, a més d'un vano de 5.

Per la seva banda, la Jove de Tarragona, reafirmava el seu bon estat de forma, tot descarregant el 3 de 8, el 5 de 8 i el 2 de 8 amb folre, i tancant l'actuació amb tres pilars de 5.

La pròxima actuació de Margeners serà a Matadepera, el 29 d'agost, on volen tornar a descarregar el 3 aixecat per sota, per arribar a la Festa Major amb garanties.


Text: Eric Santesmasses
Foto: 3 de 7 aixecat per sota
Autora: Laia Planell Viladrich