Margeners de Guissona es recuperen a Badalona

Els Segarrencs van iniciar l'actuació amb un 3 de 7 amb agulla, on l'estructura del tres va patir, sobretot a nivell de terços. El tres va anar descobrint un pilar impecable, que es va descarregar sense problemes. En segona ronda, i amb la confiança recuperada després de l'accidentada actuació de la seva diada, Margeners van executar un 5 de 7 molt parat en segona ronda. A continuació, van aconseguir descarregar de forma ràpida i segura un 4 de 7 alleugerit de tronc. En la ronda de pilars, un vano de 5, compost d'un pilar de 5 central i dos pilars de 4, un a cada costat.

DIMARTS 25 NOVEMBRE 2008

Margeners de Guissona van actuar aquest passat diumenge en a Badalona, en motiu de la diada de la colla local, amb Castellers de Badalona i Castellers del Riberal. Les tres colles van iniciar l'actuació amb els corresponents pilars de quatre caminats.


Els Segarrencs van iniciar l'actuació amb un 3 de 7 amb agulla, on l'estructura del tres va patir, sobretot a nivell de terços. El tres va anar descobrint un pilar impecable, que es va descarregar sense problemes. En segona ronda, i amb la confiança recuperada després de l'accidentada actuació de la seva diada, Margeners van executar un 5 de 7 molt parat en segona ronda. A continuació, van aconseguir descarregar de forma ràpida i segura un 4 de 7 alleugerit de tronc.
En la ronda de pilars, un vano de 5, compost d'un pilar de 5 central i dos pilars de 4, un a cada costat.


Els Castellers de Badalona, per la seva banda, van haver de treballar de valent, sobretot a nivell de terços i quarts per descarregar el primer 5 de 7 de la temporada. En segona ronda però, es van quedar haver de conformar amb el 4 de 7 amb agulla carregat, tot i la lluita del segon del pilar. En tercera ronda, van anotar-se un 3 de 7 poc mogut. Per acabar l'actuació van descarregar un vano de 5.


La tercera colla, els del Riberal, arribàven a Badalona amb un clar objectiu, aconseguir el primer castell de 7 de la temporada. Han enlairat el 4 de 7 en primera ronda, i el castell s'ha carregat amb aparent facilitat, però a la sortida de l'acotxador els dosos es van acabar despenjant i es van emportar tot el tronc. A més a més, han completat el 4 de 6 amb agulla net, i un 3 de 6 de tràmit. Han acabat l'actuació amb un pilar de 5.

Margeners de Guissona faràn l'última actuació d'aquesta temporada el dia 14 de desembre a l'Arboç, on actuaràn juntament amb la colla local, els Minyons de l'Arboç.

Eric Santesmasses