MARGENERS DE GUISSONA RENOVA LA JUNTA I LA TÈCNICA

El passat dissabte 2 de febrer, els Margeners de Guissona van celebrar l’assemblea anual per tal de renovar les Juntes Directiva i Tècnica, per afrontar la nova temporada castellera

DIMARTS 05 FEBRER 2019

 

Guissona (Segarra)

 

El passat dissabte 2 de febrer, els Margeners de Guissona van celebrar l’assemblea anual per tal de renovar les Juntes Directiva i Tècnica, per afrontar la nova temporada castellera. Les dues noves juntes han estat escollides per unanimitat de la quarantena de castellers presents a l’assemblea. Així, doncs, la nova directiva està encapçalada per la Laia Argelich i l’Eduard Ribalta, i en l’apartat tècnic, el nou cap de colla és l’Albert Roca. La temporada 2019 constarà d'un total de 20 actuacions, de les quals quatre són a Guissona, una a Cervera, Mollerussa, Tàrrega i Sant Antolí, i la resta estan repartides per la geografia catalana. A més també hi haurà altres activitats extra castelleres com una esquiada, calçotada, colònies, etc. 

Així, els Margeners de Guissona començaran la temporada plena de reptes i il•lusions, amb la primera cita el diumenge 17 de març a Guissona amb motiu de la festa de Sant Josep (diada del local) . Aprofitem per recordar que la colla està oberta a tothom que tingui ganes de conèixer de prop el món casteller i que els assajos són els dimecres a les 19.30 i els divendres a les 20.00h.

 

Us hi esperem!!!

 

Margeners de Guissona