Margeners de Guissona tanquen temporada a l'Arboç

La colla de la segarra va actuar aquest passat diumenge a l'Arboç, en motiu de la fira de Santa Llúcia, acompanyats dels amfitrions, els Minyons de l'Arboç.

DIMARTS 16 DESEMBRE 2008

La colla de la segarra va actuar aquest passat diumenge a l'Arboç, en motiu de la fira de Santa Llúcia, acompanyats dels amfitrions, els Minyons de l'Arboç.

Margeners van iniciar l'actuació amb el sisè 5 de 7 de la temporada. castell que un cop carregat, la descarregada va ser ràpida. En segona ronda, van decidir-se pel 3 de 7 amb agulla. L'estructura del tres va haver de treballar per aconseguir descobrir el pilar. Aquest però va caure deixant el castell en carregat. Volent acabar la temporada de la millor manera possible, van descartar el 3 de 7 aixecat per sota i van descarregar un 4 de 7 molt segur. Poc més d'un any abans, la mateixa plaça va veure el primer castell de 7 de la colla. En la ronda de pilars, Margeners afrontaven un altre repte, el pilar de 5 aixecat per sota. Aquest, però, va caure abans de carregar-se. Van acabar la diada amb dos pilars de 4.

Minyons de l'Arboç, per la seva banda, van obrir la primera ronda amb un 3 de 7 un xic mogut dels pisos superiors, però que no va perillar en cap moment. A continuació, van descarregar en el segon intent, un 4 de 7 força pesat, ja que el primer el van haver de desmontar perquè es va acabar estirant molt el tronc. Tot i així, en el segon intent els terços van haver de treballar força. En tercera ronda, els amfitrions descarregaven un 5 de 6 de tràmit. Acabaven amb un pilar de 5, un pilar de 4 girat i pilar al balcó.

Les dues colles van fer un 3 de 7 de germanor, per remarcar la bona relació que hi ha entre elles.

Margeners de Guissona tancàven així la seva segona temporada, que segur els costarà d'oblidar, on han pogut descarregar amb assiduitat castells de la gamma alta de 7.


Resultats:
Minyons de l'Arboç: 3d7, id4d7, 4d7, 5d6, p5, p4, p4 al balcó.
Margeners de Guissona: 5d7, 3d7aC, 4d7, ip5ps, 2p4

Text: Eric Santesmasses
Foto: Enxaneta pujant al 5 de 7. Laia Planell.