MARGENERS: PRIMERA SORTIDA DE LA TEMPORADA

El passat diumenge 24 de març els Margeners de Guissona van realitzar el primer desplaçament de la temporada, actuant a la ciutat condal amb la Jove de Barcelona.

DIMECRES 27 MARÇ 2019

 

Barcelona (Barcelonès).- El passat diumenge 24 de març els Margeners de Guissona van realitzar el primer desplaçament de la temporada, actuant a la ciutat condal amb la Jove de Barcelona. El dia es llevava amb clima estiuenc tot i ser a començaments de primavera, el que va ajudar a omplir la plaça de públic, tant autòcton com estranger.

 

Les dues colles van encetar l’actuació amb un pilar de quatre cadascuna, estrenant enxaneta en el cas dels Margeners.

 

La colla local va començar alçant un 3d7 molt parat que en cap moment es va veure perillar, a segona ronda, van descarregar un 7d6, castell que semblava d’homenatge a la colla que el va idear, els margeners, i que els acompanyaven i ajudaven a plaça. Van tancar les rondes de castells amb un 4d7 força lent.

 

Pel que fa a la colla marró, van arrencar amb un 3d6 amb agulla que estava desquadrat en els pisos del tronc i va fer treballar als seus integrants, a segona ronda, els margeners van demostrar el seu assaig aixecant un 3d6 per sota amb vistes a poder-lo aixecar un pis més i van finalitzar els castells amb un 3d6 impecable.

 

Per tancar l’actuació, la Jove de Barcelona va alçar 2 pilars de quatre i els Margeners de Guissona en van realitzar 1.

 

Colla Jove de Barcelona: pd4, 3d7, 7d6, 4d7, 2 pd4

Margeners de Guissona: pd4, 3d6a, 3d6ps, 3d6, pd4