marta_reka_ GUANYADORA DEL CONSURS D’INSTAGRAM

Del 16 al 24 de setembre es va celebrar a Guissona la setmana de la mobilitat sostenible i segura. Des de la regidoria de medi ambient de Guissona, es va proposar durant la setmana un concurs a la xarxa social Instagram.

DIMECRES 27 SETEMBRE 2017

 

La setmana passada, del 16 al 24 de setembre es va celebrar a Guissona la setmana de la mobilitat sostenible i segura, amb la finalitat de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Des de la regidoria de medi ambient de Guissona, es va proposar durant la setmana un concurs a la xarxa social Instagram, amb el lema “Mou-te de manera sostenible”.  Consistia a publicar fotografies  que promoguessin una Guissona sostenible, amb o sense mitjà de transport. Els participats havien de pujar a la xarxa un mínim de tres fotografies i etiquetar-les amb els hashtags #mobilitat2017 i #guissonasostenible2017.

En aquest cas, la guanyadora que a complert tots els requisits ha estat la instagramer marta_reka_, que rebrà com a premi un dinar o sopar per a dues persones a un lloc a escollir dins l’àmbit local, a més d’una motxilla “Mou-te de manera sostenible”.

D’altra banda, el diumenge dia 24 es van celebrar dues sortides sostenibles. Una amb el Centre excursionista Guissonenc i l’altra amb el Club Ciclista Guissona.