Més de 20 participants al Curs de Manipuladors d’Aliments a Guissona.

Des de l’Ajuntament de Guissona conjuntament amb l’àrea de promoció economia del Consell Comarcal s’ha projectat un Curs de Manipuladors d’Aliments. Un cop més, la formació de Manipuladors d’Aliments rep un acollida notable de persones interessades ja sigui per ampliar els seus coneixements vinculats amb la seva activitat laboral, o bé, persones que es troben a l’atur i busquen feina relacionada amb el tracte i la manipulació d’aliments.

DIJOUS 07 ABRIL 2016

Dijous, 7 d’abril.

 

Més de 20 participants al Curs de Manipuladors d’Aliments a Guissona.

 

Guissona.- Des de l’Ajuntament de Guissona conjuntament amb l’àrea de promoció economia del Consell Comarcal s’ha projectat un Curs de Manipuladors d’Aliments. Un cop més, la formació de Manipuladors d’Aliments rep un acollida notable de persones interessades ja sigui per ampliar els seus coneixements vinculats amb la seva activitat laboral, o bé, persones que es troben a l’atur i busquen feina relacionada amb el tracte i la manipulació d’aliments. Des de fa anys aquest curs es realitza de forma continuada al Consell Comarcal i al llarg d’un any se’n realitzen entres tres i quatre edicions.  

A Guissona el curs es projecta conjuntament l’Ajuntament i  el Consell Comarcal perquè aquest presta a l’Ajuntament el Servei d’Orientació Laboral. El servei es presta cada dimarts al mati al mateix Ajuntament. A través d’aquest servei es detecta la necessitat de formació dels aturats, o persones que vulguin ampliar la seva formació. És per aquest motiu que la darrera formació ha estat aquest curs de manipuladors d’aliments.

Aquesta edició concretament va comptar amb un total de 20 inscrits. I la formació es realitza conjuntament amb l’empresa Laboratori Roiser. 

L’acte de benvinguda al curs va anar a càrrec del Conseller Comarcal de Promoció Econòmica al Consell Comarcal, Miquel Julià Gabriel.

 

Ajuntament de Guissona

premsa@guissona.cat