MÉS DE 20 PROPOSTES PER GAUDIR DE L’ESTIU A GUISSONA

Campaments, casals, cursets de natació, arqueologia, robòtica, anglès, ceràmica, català, reforç, camps de treball, skate i pàdel entre altres són les propostes d’estiu que es poden portar a terme a Guissona.

DIMARTS 25 MAIG 2021

 

Aquesta setmana el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona farà arribar a totes les famílies de la vila les propostes d’estiu destinades a infants i joves del municipi.

Més d’una vintena de propostes que es porten a terme a la nostra vila per poder gaudir de la manera que més els hi agradi el seu temps de lleure: campaments, casals, cursets de natació, arqueologia, robòtica, anglès, ceràmica, català, reforç, camps de treball, skate i pàdel entre altres són les propostes d’estiu que es poden portar a terme a Guissona, propostes amb l’objectiu de garantir una experiència connectada amb l’entorn comunitari i amb els interessos de cada infant i jove, amb propostes per a tots els gustos.

El resum d’aquestes propostes es troba en un tríptic que estarà disponible a la web de l’Ajuntament i que es farà arribar als centres educatius perquè es reparteixi entre les famílies de la vila.

Convé destacar el casal d’estiu Iesso i el Casal Esportiu, aquests són els Casals municipals que es porten a terme des del 28 de juny fins al 3 de setembre, amb l’objectiu de seguir promovent el retrobament d’infants i joves amb els seus iguals durant tot l’estiu. I els camps de treball que es portaran a terme durant els mesos de juny i juliol  en l’entorn del Museu, de la Brigada i del  Centre d’Art Singular de Cal Santacreu.

Enguany l’Ajuntament de Guissona s’ha unit al projecte Educació 360 amb l’objectiu de treballar l’educació més enllà del període lectiu. D’acord amb això, les activitats promogudes des de l’Ajuntament contemplen un triple vector: competències bàsiques, competències socioemocionals i activitats esportives i de lleure i garantint que hi hagi una programació continuada i coherent (de juny a setembre).

A més a més, dins dels plans de millora del Pla Educatiu d’Entorn, es destinen 21.262€ per garantir un estiu enriquit d’oportunitats educatives per a l’alumnat vulnerable, promovent la seva participació al Casal Iesso, al Casal Esportiu i als Camps de Treball, evitant la segregació en les activitats de lleure i unint-los tots en un únic espai, becant així més de noranta alumnes d’acord amb les propostes fetes des de les CADs dels centres educatius de la vila.

Convé recordar que en aquest curs 2020-21 el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona ha rebut 93.262€ dins dels plans de millora els quals s’han destinat a al  coordinació del pla educatiu d’entorn, a la creació del servei d’orientació d’àmbit comunitari, a la realització de tallers de suport escolar als centres educatius durant el segon i tercer trimestre i a les propostes que es portin a terme durant l’estiu a la nostra vila.

 

Accedeix a les propostes: http://www.guissona.cat/viure/educacio/estiu-2020

 

Guissona, 25 de maig de 2021.