MÉS DE 3000 PERSONES PASSEN PER LA FIRA PLAYMOBIL I LEGO D’AQUEST CAP DE SETMANA

Una fira que s’ha ubicat al pavelló municipal de la vila i on s’hi podia trobar 10 diorames Playmobil i 3 de Lego, a més dels 10 que participaven al concurs de diorames.

DIMARTS 09 NOVEMBRE 2021

 


 

El cap de setmana 5, 6 i 7 de novembre, Guissona s’ha omplert de visitants que han vingut a gaudir de la Fira Playmobil i Lego. Una fira que s’ha ubicat al pavelló municipal de la vila i que ha acollit unes 3.000 persones visitants. Les persones assistents han pogut gaudir de 10 diorames Playmobil amb diferents ambientacions que anaven des del món juràssic passant per Lapònia, el far west, el món de les fades i molts altres. La Fira també ha comptat amb 3 diorames de Lego que recreaven La guerra de les galàxies, l’entorn urbà de la ciutat i un magnífic parc d’atraccions.

 

La fira ha tingut un extens nombre de persones participants en el Concurs de diorames infantils, que ens han delectat amb 10 diorames elaborats per nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

Durant la setmana, les botigues han acollit una trentena de Clicks gegants i es podien veure escenes Playmobil en diferents aparadors de la vila. Els comerços i bars que han participat del concurs “El click amagat”, han motivat gran quantitat de nens i nenes a recórrer els carrers de la vila, que també s’han omplert d’atraccions i d’inflables durant el cap de setmana.

 

El Museu també ha acollit un diorama romà i ha organitzat el joc Iesso Click que ha permès descobrir l’espai del Parc Arqueològic i del Museu a persones que han visitat Guissona aquests dies provinents d’arreu del territori català.

L’espai la Llavor, s’ha sumat a la fira oferint demostracions Lego League durant tot el cap de setmana, i ha obert les portes per donar a conèixer aquest espai tecnològic estrenat a Guissona ara fa un any.

La Fira Playmobil i Lego de Guissona ha esdevingut un nou punt de trobada pels amants i col·leccionistes del món Lego i Playmobil.

 

Guissona, 8 de novembre de 2021.