MÉS DE 400 INFANTS PARTICIPEN DE LES ACTIVITATS DE NADAL A LA NOSTRA VILA

Als matins d’enguany, el Pla Educatiu d’Entorn ha portat a terme la proposta AQUEST NADAL, GUISSONA A PROP, un espai en el qual nens i nenes de 3 a 8 anys han pogut gaudir coneixent espais i serveis municipals.

DIMECRES 11 GENER 2023

Durant les vacances de Nadal els infants de Guissona han pogut gaudir de dues propostes nadalenques promogudes des del Pla Educatiu d’Entorn.

Als matins d’enguany, el Pla Educatiu d’Entorn ha portat a terme la proposta AQUEST NADAL, GUISSONA A PROP, un espai en el qual nens i nenes de 3 a 8 anys han pogut gaudir coneixent espais i serveis municipals. Cada dia han visitat i conegut el funcionament de l’espai i de la gent que hi treballa. En aquest sentit, una vintena de nens i nenes han fruït de la visita al centre excursionista guissonenc, del Museu de Guissona, de la Biblioteca de Guissona, del Casal Jove l’Escorxador, del Centre d’Art Singular Cal Santacreu, del Consell Local d’Esports i de la Colla Castellera de Guissona, uns matins de descoberta gràcies al suport de les diferents entitats i associacions.

D’altra banda, les tardes, des del 27 de desembre i fins al 4 de gener els infants i joves  han pogut descobrir el Parc de Nadal, ubicat cada tarda al pavelló 1 d’octubre, un espai de lleure, en el que han gaudit de diversió amb inflables, treballs manuals, tallers i diferents propostes de cohesió i descoberta.

Amb aquestes propostes el Pla Educatiu d’Entorn promou oportunitats educatives més enllà de l’escola gràcies a la dotació per a l’execució dels objectius no crítics auxiliars assignats per al desplegament de les activitats palanca del Pla de millora d’oportunitats educatives (PMOE-PROA+), amb període d’execució de l’1 de setembre de 2022 fins al 31 d’agost de 2023, i finançades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació Transformació i Resiliència i per la Unió Europea NextGenerationEU (Component 21 MRR).

 

--

Guissona, 11 de gener de 2023.