MÉS DE 70 PERSONES OMPLEN LA SALA DE PLENS DE L'AJUNTAMENT DE GUISSONA PER PRENDRE CONSCIÈNCIA DE L'ENVELLIMENT A LA COMARCA

La Sala de Plens es va quedar petita davant l’aforament de persones interessades a debatre com es gestiona l’envelliment a la comarca i quines accions es fan vinculades a aquest tema, com per exemple, la campanya Tracta’m bé del Consell Comarcal

DIMECRES 02 MAIG 2018

 

Segarra.- El Consell Comarcal de la Segarra, des de l’àrea de serveis socials i en el marc de la Campanya per promoure el bon tracte a les persones grans, va organitzar una xerrada a càrrec del doctor Josep Santacreu, llicenciat en Medicina i doctor en organització d’empreses. La ponència es va centrar a prendre consciència de l’envelliment vist com un repte per a tots.

Santacreu és promotor i President de 4 fundacions de diferents àmbits i patró d’altres entre la que cal destacar la Fundació Privada Agropecuària de Guissona. El 2016 va rebre la Creu de Sant Jordi pel fet de ser un dels impulsors a Catalunya del concepte de responsabilitat social de l'empresa, sobretot des de la direcció d'organitzacions socials, sanitàries i econòmiques.

 

La presentació de la jornada va anar a càrrec del Director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Sr. Joan Santacana que va donar la benvinguda a tots els assistents. Posteriorment, Núria Magrans, Consellera Comarcal de Serveis Socials, que va explicar la Campanya TRACTA’M BÉ i finalment, la regidora a l’Ajuntament, Anna Santacreu, en substitució de l’alcalde i president del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, també present a l’acte.

 

La Sala de Plens es va quedar petita davant l’aforament de persones interessades a debatre com es gestiona l’envelliment a la comarca i quines accions es fan vinculades a aquest tema, com per exemple, la campanya tracta’m bé del Consell. A més, en el transcurs de l’acte es va poder visitar l’exposició “Segarra, imatges amb tracte” vinculada també a la campanya.

 

Amb aquest acte Guissona s’incorpora així també com a municipi de la Segarra que promou el bon tracte a les persones grans. Conjuntament amb els 15 municipis més de la comarca que en formen part.

 

 

Dilluns, 30 d’abril de 2018.

Fotografies: Moment de l’acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament.