Monografia sobre els comerços i negocis de Guissona

El Museu de Guissona necessita la col·laboració de tots els vilatans per elaborar una monografia sobre els comerços i negocis de Guissona del segle XX.

DILLUNS 04 GENER 2010

El Museu de Guissona Eduard Camps, està impulsant la creació d’una col·lecció de historia local de Guissona. Aquesta col·lecció tindrà el format de petites monografies, d’unes 100 pàgines, que tractaran aspectes concrets de la història de la vila de Guissona i que agruparem per períodes històrics.

La primera monografia, que esperem que pugui veure la llum l’abril de 2011, volem dedicar-la a l’època contemporània i concretament als comerços i negocis de Guissona durant el segle XX. Aquesta recerca estarà enfocada a través de tots els negocis particulars de guissonencs i guissonenques que durant dècades han donat a la vila una expressió comercial; i també per negocis com tallers mecànics o empreses d’àmbits més específics.

Per poder fer aquesta monografia es necessari realitzar primer un important treball de recerca amb la finalitat d’aconseguir el màxim d’informació possible. Per aquest motiu, busquem la col·laboració de tots els vilatans per que ens facilitin informació, ja sigui de transmissió oral o a través d’imatges gràfiques com fotografies, documents, revistes, etc sobre els establiments comercials actuals i dels establiments comercials que han existit i que avui ja han desaparegut.

Si disposeu d’informació poseu-vos en contacte amb el Museu de Guissona, personalment al carrer del Tint 2. Per telèfon 973 55 14 14 o per correu electrònic museu@guissona.cat