"MOU-TE SENSE VEHICLE DE MOTOR" LA NOVA CAMPANYA DE L'AJUNTAMENT DE GUISSONA PER ADHERIR-SE A LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE

Guissona s'adhereix anualment a la setmana de la mobilitat sostenible amb l'objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

DILLUNS 21 SETEMBRE 2020

 

 

DIMARTS, 22
"MOU-TE SENSE VEHICLE DE MOTOR"

 

Guissona s'adhereix anualment a la setmana de la mobilitat sostenible convocada a nivell europeu com a EUROPEAN MOBILITY WEEK amb diferents accions com caminades populars, pedalades, ... amb l'objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

El passat 2019 l'Ajuntament de Guissona, sota el paraigues del Pla Educatiu d'Entorn, i amb la col·laboració de les associacions de famílies de tots els centres educatius va promoure un diumenge amb els ravals sense cotxes, un nou repte que ens va permetre gaudir per una jornada dels ravals de la vila com a espai de joc i de trobada, promovent un canvi en aquest espai públic que s'havia de consolidar amb els anys.

Enguany, i ateses les mesures relacionades amb la gestió del Covid-19, l'Ajuntament ha decidit no promoure l'acció T'HAS IMAGINAT MAI GUISSONA AMB ELS RAVALS SENSE VEHICLES A MOTOR?, proposta que es seguirà treballant amb la comissió interampa de cara al proper 2021 però si que ha volgut posar el seu gra de sorra en la setmana de la mobilitat sostenible i ho farà amb una acció puntual el proper dimarts, 22 de setembre: MOU-TE SENSE VEHICLE DE MOTOR

Amb aquesta acció es pretén que els guissonencs i guissonenques es desplacin sense cotxes durant tot el dimarts, 22 i sobretot per accedir al nucli històric de la vila, l'objectiu és deixar els ravals lliures de vehicles de motir, així com la plaça Bisbe Benlloch, un repte difícil d’aconseguir. Ho aconseguirem entre tots i totes?

Durant la jornada, agents cívics i policia municipal premiarà a les persones que accedeixin a peu al nucli històric amb algun objecte publicitari relacionat amb la mobilitat sostenible.

Us animem a tots i a totes a desplaçar-vos a peu o en bicicleta i a promoure la mobilitat sostenible, almenys durant un dia.