Nou dissenyador local

Enguany, serà el jove Joel Pérez Garcia qui se n’encarregarà de l’elaboració de l’agenda. El Joel és estudiant del grau mitja d’art final de disseny gràfic a l’Escola Municipal d'Art Gaspar Camps d’Igualada

DILLUNS 09 NOVEMBRE 2009


L’Ajuntament de Guissona publica trimestralment i coincidint amb el canvi d’estacions l’agenda d’activitats de la vila. En aquesta agenda s’hi recullen tant les activitats organitzades per l’Ajuntament, com les que s’organitzen des de les entitats i associacions de Guissona, fent que l’agenda esdevingui un recull de les activitats de la nostra vila.

Any rera any, i començant amb l’agenda d’hivern, des del consistori es confia la tasca d’elaboració de l’agenda a un dissenyador local, promocionant així la tasca que desenvolupa, d’aquesta manera, han dissenyat la nostra agenda artistes locals com en Joan Codina, l’Agnés Pla, l’Eva Guasch, la Mercè Serra, l’Albert Vilà i la Joana Garganté.

Enguany, serà el jove Joel Pérez Garcia qui se n’encarregarà de l’elaboració de l’agenda. El Joel és estudiant del grau mitja d’art final de disseny gràfic a l’Escola Municipal d'Art Gaspar Camps d’Igualada, un cicle formatiu que pretén formar professionals capaços de portar a terme treballs d´art final en aquelles formes de comunicació impresa o electrònica de caire visual, com ara anuncis, publicacions, pàgines web...

Durant tot aquest any doncs, confiem al Joel el disseny de les agendes, de la imatge del Mercat Romà i de tots aquells cartells publicitaris que se’ls pugui encarregar des de l’Ajuntament.

Ànims i bona feina!