NOU ÈXIT DE L’ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE AL CONCURS NACIONAL DE DANSA DE BURGOS

Un any més, l'escola de dansa Montse Esteve va aconseguir uns excel.lents resultats en la participació del passat cap de setmana al Concurs Nacional Orbe de dansa de Burgos.

DIMECRES 27 MARÇ 2019

 

Un any més, l'escola de dansa Montse Esteve va aconseguir uns excel.lents resultats en la participació del passat cap de setmana al Concurs Nacional Orbe de dansa de Burgos. Tots els cinc grups que hi presentava, van obtenir un meritori premi en les seves diferents disciplines i categories. El concurs, que enguany era la VII edició, es va cel·lebrar al Auditorio Forum Evolución de la capital Burguense. En el concurs hi van participar més de 90 escoles  de dansa d’arreu de l’estat espanyol, amb més de 2.500 participants.
Els premis que va aconseguir l'escola van ser:
1r premi Orbe amb menció especial pel grup de 2n d’eso en dansa contemporània-jazz, categoria junior.
Premi Plata pel grup de 1r d’eso en dansa contemporània-jazz, categoria junior.
Premi “Mejor vestuario” pel grup de 2n d’eso.
Premi Plata pel grup de 3r d’eso en  dansa urbana, categoria  junior.
Premi Bronze pel grup de 4t d’eso en dansa urbana, categoria youth.
Premi Bronze pel grup de Batxillerat en hiphop, categoria youth.
Premi “Grupo Revelación” pel grup de Batxillerat.
Per l’escola de dansa ha estat un cap de setmana molt intens, ple d'èxits i una gran experiència per a tots els seus alumnes que han gaudit  competint en un Concurs Nacional de Dansa d'alt nivell. 
Properament, l’escola participarà el dissabte 14 d’abril  en el FreeStyle BLG i el divendres 26 d’abril en el Dia Internacional de la Dansa, a la plaça Sant Joan de Lleida.