NOU SERVEI D'ORIENTACIÓ LEGAL A L'AJUNTAMENT DE GUISSONA

A partir del proper mes de juny, l'Ajuntament de Guissona acollirà un nou servei d'orientació legal. Aquest servei anirà a càrrec dels advocats Hug Sierra i Jordi Querol. Els usuaris hauran de sol·licitar cita prèvia a la recepció de l'Ajuntament o al telèfon 973 550 005 d'un servei que tindrà lloc el primer i el tercer divendres de cada mes.

DIMARTS 23 MAIG 2017

El servei consisteix bàsicament en un primer consell orientador dirigit a persones sense recursos econòmics, orientant-los si la qüestió té carácter judicial o administratiu; i esbrinar si tenen les condicions processals i econòmiques per obtenir el dret a assitència jurídica gratuita per, si és el cas, ajudar-lo a omplir els formularis per a que siguin presentats al col·legi d’advocats. 

El Servei d'Orientació Legal en cap cas evacuarà consultes jurídiques. Així mateix s'exclou del servei la tramitació processal i el seguiment dels assumptes jurídics que es plantegin. 

A partir del proper mes de juny, l'Ajuntament de Guissona acollirà aquest servei que anirà a càrrec dels advocats Hug Sierra i Jordi Querol que respondran tot tipus de consultes. Els usuaris hauran de sol·licitar cita prèvia a la recepció de l'Ajuntament o al telèfon 973 550 005 d'un servei que tindrà lloc el primer i el tercer divendres de cada mes.

 

Comunicació Guissona

Tel. 973 550 005 (ext. 202)
www.guissona.cat