NOU SERVEI DE SALUT MENTAL PER A JOVES A TRAVÉS DEL PROJECTE ESCOLTA'T DE L'OFICINA JOVE DE CONSELL COMARCAL

També acompanya el projecte un nou instagram amb la finalitat de fer difusió d'informació i recursos per fomentar una bona salut mental @escoltat_lasegarra

DIMECRES 19 OCTUBRE 2022

L’Oficina Jove presenta els serveis del projecte Escolta't de salut mental per joves i les seves famílies de la comarca de la Segarra que s’ha posat en marxa aquest mes d'octubre i que estaran disponibles fins al gener. 

Per una banda, la Marta Farré, psicòloga general sanitària, estarà disponible tots els dijous de 9h a 18h per atendre a aquells usuaris que necessitin un acompanyament psicològic continuat mentre no obtenen cita per atenció psicològica als serveis públics d'atenció psicològica. Es farà un abordatge psicològic complet, explorant el motiu de consulta i les necessitats de cadascú i es donaran les eines necessàries per gestionar i resoldre el problema pel qual vinguin. En el cas que en el transcurs de l'abordatge que es faci des del projecte Escolta't se'ls comenci a atendre a la sanitat pública, es farà una derivació del cas amb tota la informació important per la seva correcta evolució. 

Per tal de programar les visites, cal que posar-se en contacte al telèfon 662 380 694 explicant qui serà l'usuari que acudirà a consulta, així com un breu resum de quines són les seves necessitats. 

D'altra banda, s’ha creat un compte d'Instagram del projecte, @escoltat_lasegarra, on es farà difusió d'informació i recursos per fomentar una bona salut mental. Setmanalment, es faran vàries publicacions sobre temes psicològics d'interès que ajudin a apropar la salut mental als joves i a totes aquelles persones que interactuen amb ells (famílies, professors, professionals de la salut...). Alhora, el xat del perfil serveix també com un canal a través del qual tothom pot enviar consultes personals sobre problemes psicològics que seran respostes diàriament. Així com el telèfon de contacte 662 380 694 disposa de whatsapp a on també es poden enviar consultes. 

Per qualsevol dubte o aclariment, cal posar-se en contacte amb l’Oficina Jove.