Nous serveis d'atenció a la comunitat

Durant el mes de març s'incorporen a l'Ajuntament de Guissona, tres nous serveis: servei de suport psicològic, servei d'atenció i informació a les dones i servei d'orientació laboral. Us animem a fer-ne us!

DIMARTS 02 MARÇ 2010

El proper mes de març, l’Ajuntament de Guissona, en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Segarra engega 3 nous serveis
 
Servei de Suport Psicològic. Servei d’orientació psicològica a famílies amb joves i consell i orientació psicològica directament a joves. Es treballa el consell i seguiment davant d’actuacions com el consum de drogodependències, l’orientació sexual,entre altres. Aquet servei s’aproparà a Guissona el primer dijous de cada mes de 10 a 18h, a la seu de l’Ajuntament. L’accés al servei serà lliure i caldrà trucar per demanar hora al 973 55 00 05 o enviar un correu-e a l’Agent de Salut, Esmeralda Torres, etorres@ccsegarra.cat
 
Servei d’atenció i informació a les dones. Assessorament jurídic a les dones que vulguin orientació legal que afecti a l’àmbit familiar, suport a tràmits d’obtenció de justícia gratuïta, orientació psicològica per a dones i/o familiars amb conflictes i en situacions de malestar i crisi, orientació en l’àmbit de l’ associacionisme, informació sobre xerrades i serveis d’interès per a dones. Aquest servei s’aproparà a Guissona tots els dimarts de 12 a 14h per mitjà de la tècnica comarcal de polítiques de la dona, Mª Camí Carreres.
 
Servei d’orientació laboral i de promoció d’igualtat d’oportunitats. Aquest servei ofereix orientació personalitzada i assessorament sobre cursos de formació, assessorament per a la elaboració de currículum vitae i informa del tauler d’ofertes de treball comarcal, document on es recullen ofertes de treball de la comarca i rodalies, extretes de diferents llocs i trameses setmanalment via correu. Aquest servei s’aproparà a Guissona tots els dimarts de 12 a 14h per mitjà de l’agent d’igualtat, Carme Murcia.