Nova edició de Curs de conductor de carretons elevadors a Guissona.

Guissona ha projectat una nova edició del curs de conductor de carretons elevadors. El curs ha comptat amb una quinzena de participants i ha tingut lloc a l’Escorxador. El conseller comarcal de promoció econòmica al Consell, Miquel Julià, ha donat la benvinguda als assistents i ha explicat que aquests cursos s’organitzen arran de les demandes que arriben al Servei d’Orientació Laboral que l’Ajuntament de Guissona presta els dimarts al matí amb la col·laboració del Consell Comarcal.

DIVENDRES 14 OCTUBRE 2016

Divendres, 14 d'octubre.

 

Nova edició de Curs de conductor de carretons elevadors a Guissona.

 

Guissona ha projectat una nova edició del curs de conductor de carretons elevadors. El curs ha comptat amb una quinzena de participants i ha tingut lloc a l’Escorxador.

 

El conseller comarcal de promoció econòmica al Consell, Miquel Julià, ha donat la benvinguda als assistents i ha explicat que aquests cursos s’organitzen arran de les demandes que arriben al Servei d’Orientació Laboral que l’Ajuntament de Guissona presta els dimarts al matí amb la col·laboració del Consell Comarcal.

 

Els cursos es realitzen a través de l’empresa Teixidó Associats que ofereix aquesta tipologia de formacions. Bàsicament els cursos van adreçats a persones que vulguin acreditar la formació mínima obligatòria en prevenció de riscos laborals per a la conducció d’aquests vehicles.