NOVA EDICIÓ DE DONART A LA MOSTRA D'ART AL CARRER DE GUISSONA

Des de divendres passat, els carrers de Guissona es transformen en un escenari d’art i reflexió social gràcies a les diverses expressions artístiques presentades en espais exteriors.

DIVENDRES 31 MAIG 2024

La Mostra d’Art al Carrer de Guissona acull aquest any una nova edició de DonART, una iniciativa que destaca per la seva reflexió feminista sobre la dona i la perspectiva de gènere. Des de divendres passat, els carrers de Guissona es transformen en un escenari d’art i reflexió social gràcies a les diverses expressions artístiques presentades en espais exteriors.

Organitzada pel Museu de Guissona, DonART se celebrava tradicionalment durant el mes de març. Enguany, però, s'incorpora a la Mostra d’Art al Carrer a partir del 24 de maig, oferint així una plataforma més visible i accessible per a les obres que qüestionen i exploren temàtiques de gènere i feminisme.

La present edició de DonART compta amb la participació d’artistes destacats com Xavier Sucarrats de La Cova de les Flors, Jordi Claramunt Pastó de Tàrrega, el Centre d’Art Singular Cal Santacreu de Guissona, i Mireia González Escolà de Tàrrega. Les seves obres es poden contemplar al llarg dels carrers de Guissona, convertint l’espai públic en un lloc d’interacció artística i social.

L’objectiu de DonART és fomentar el diàleg i la consciència sobre les qüestions de gènere, oferint al públic una oportunitat única per interactuar amb les obres d’aquests artistes en un entorn accessible i proper. La combinació de la Mostra d’Art al Carrer i DonART busca enriquir l’experiència cultural de la vila, integrant l’art contemporani amb una visió crítica i conscient del món actual.

 

Guissona, 28 de maig de 2024