NOVA EDICIÓ DEL TÚNEL DEL TERROR AL CASAL JOVE DE GUISSONA

Una dotzena de grups van ser els protagonistes, aquest cap de setmana, a Guissona, de la terrorífica nit jove del 27 d’octubre.

DILLUNS 29 OCTUBRE 2018

 

 

Una dotzena de grups van ser els protagonistes, aquest cap de setmana, a Guissona, de la terrorífica nit jove del 27 d’octubre. Centenars de nois i noies es van reunir davant de l’equipament municipal del casal jove l’Escorxador,  on va transcórrer el túnel del terror, l’activitat que es va iniciar a les 10 del vespre i es va allargar fins a les 12 de la nit. Aquest any va destacar perquè 6 voluntaris joves de Guissona es van incloure al túnel com a extres.

Una d’elles, l'Oksana, que és una emprenedora de 18 anys que té el seu propi establiment d'estètica a Guissona i va oferir-se per ambientar i maquillar els personatges. La Mirela va fer batxillerat artístic d'arts escèniques i va ajudar a donar forma al túnel. La Rosa i l'Oriol de la companyia Topguay els va fer una sessió de grup per preparar els personatges i al final de l'actuació ho van celebrar ballant i saltant a corda. La valoració tan dels joves participants com de l’organització és molt positiva.

Aquesta activitat fou promoguda des de l’àrea de joventut, una proposta innovadora a la nostra vila, per celebrar la nit de la Castanyada.