Nova imatge de l'Agenda Municipal

Durant el període 2008-2009 l'artista local Joana Garganté serà l'encarregada de donar imatge a l'agenda d'activitats de la nostra vila.

DIMARTS 25 NOVEMBRE 2008

L’Ajuntament de Guissona publica trimestralment i coincidint amb el canvi d’estacions l’agenda d’activitats de la vila. En aquesta agenda s’hi recullen tant les activitats organitzades per l’Ajuntament, com les que s’organitzen des de les entitats i associacions de Guissona, fent que l’agenda esdevingui un recull de les activitats culturals i esportives de la nostra vila.

Any rera any, i començant amb l’agenda d’hivern, des del consistori es confia la tasca d’elaboració de l’agenda a un dissenyador local, promocionant així la tasca que desenvolupa, d’aquesta manera, han dissenyat la nostra agenda artistes locals com en Joan Codina, l’Agnés Pla, l’Eva Guasch, la Mercè Serra i l’Albert Vilà.

Enguany, s’ha confiat la tasca d’elaboració de l’agenda a una artista novella, la guissonenca Joana Garganté Ribera. La Joana tot i els seus 19 anys d’edat i la poca experiència professional va cursar el batxillerat artístic a l’Escola d’Art del Treball de Barcelona amb matrícula d’honor i actualment està cursant la Llicenciatura de Belles Arts i treballant a ARTIST. ART. MATERIALS, un magatzem de material artístic.

En l’elaboració de les agendes la Joana compta amb el suport de la Laura Piqueras, companya seva de feina, dissenyadora gràfica a ARTIST. ART. MATERIALS.

Durant tot aquest any la Joana i la Laura treballaran conjuntament pel disseny de les agendes per les quals han inventat un personatge que anirà canviant d’actitud al llarg de l’any i en funció del l’estació de l’any en que es trobi, també elaboraran la imatge del Mercat Romà i de tots aquells cartells publicitaris que se’ls pugui encarregar des de l’Ajuntament.

 Ànims i bona feina!