NOVEMBRE LÚDIC, UNA NOVA PROPOSTA PELS AMANTS DELS JOCS DE TAULA

Els jocs de taula hi tindran un protagonisme principal, junt amb altres propostes de joc més lliure, sempre amb l’assessorament de professionals que dinamitzaran les trobades.

DIJOUS 24 OCTUBRE 2019

 

GUISSONA INICIA UNA NOVA PROPOSTA ENTORN AL JOC DE TAULA

 

El proper mes de novembre l'Ajuntament de Guissona organitza el NOVEMBRE LÚDIC, una variada oferta de propostes al voltant del joc on s’oferiran sessions per totes les edats i gustos. Els jocs de taula hi tindran un protagonisme principal, junt amb altres propostes de joc més lliure, sempre amb l’assessorament de professionals que dinamitzaran les trobades. Des del 2 de novembre fins al 23, cada dissabte hi haurà una proposta de joc que ens permetrà ampliar el ventall de jocs que coneixem i preparar-nos per la campanya de nadal o les tardes d’hivern en família

El dissabte 2  al matí hi haurà un espai de JOCS DE CONSTRUCCIÓ I ENGINY a càrrec de Ludus Mundi, i un espai de JOC D’ESCACS, a càrrec de l’Ateneu de Guissona.

El dissabte 9 el públic adult podrà assistir a un TAPERJOC. L’empresa de Lu2 ens ensenyarà una pila de jocs sense haver-nos de desplaçar. Ens explicarà com es juga, es podran provar i també es podran adquirir si a algú li interessa. El mateix dia 9 a la tarda s’ofereix un Taller d’Estimulació Cognitiva destinat a majors de 65 anys i amenitzat per LU2. Mitjançant els jocs de taula i la interacció amb els altres, es treballaran habilitats de memòria, càlcul, llenguatge, percepció visual, raonament, psicomotricitat...

El dissabte 16 el públic més petit d’entre 3 i 5 anys podrà gaudir dels TALLERS D’EXPERIMENTACIÓ AMB TAULES DE LLUM, a càrrec de Ticumiku, on ens mostraran tècniques molt senzilles d’interacció i utilització dels diferents materials que complementaran l’aprenentatge..

El novembre lúdic clourà el dissabte 23 de novembre, amb una sessió familiar de JOCS DE TAULA a la tarda i una SESSIÓ GOLFA DE JOCS DE TAULA per a joves de més de 16 anys, amb una selecció exclusiva de jocs, pensada per a ells.

Totes les propostes són gratuïtes i amb inscripció prèvia a la web municipal.

Inscripcions: https://bit.ly/2NeItCJ