NOVES MESURES D'ESTALVI D'AIGUA A LES INSTAL•LACIONS ESPORTIVES DE GUISSONA

L’Àrea d'Esports s’anticipa i aplica mesures d'estalvi per fer front a la sequera. Les dutxes de les instal·lacions esportives es tancaran per al seu ús regular.

DIMARTS 20 FEBRER 2024

L’Àrea d'Esports s’anticipa i aplica mesures d'estalvi per fer front a la sequera. Les dutxes de les instal·lacions esportives es tancaran per al seu ús regular.

L'Ajuntament està adoptant un seguit de mesures per abordar aquesta crisi hídrica resultant de la greu sequera que pateix Catalunya.

Actualment, Guissona encara no es troba en cap fase de restriccions, però es vol prevenir,  analitzat les restriccions i mesures que moltes poblacions ja han adoptat i són necessàries per fer front a l’estat d’emergència que es pateix actualment.

Les primeres mesures aplicades es centren en l'àmbit esportiu, ja que són les més immediates i directes.

Pel que fa als serveis dels complexes esportius, pavellons i camp de futbol, es tanca l'ús de les dutxes. Tanmateix, es mantindran obertes per als equips visitants, arbitres i jugadors que venen de fora.

El regidor d’Esports, Adrià Sánchez Alsedà, s’ha reunit amb ACLE Guissona, Escola de futbol i UE Guissona, per acordar aquestes mesures que considera que "Estem en un moment complicat i hem de ser responsables i respectuosos amb el nostre territori”.

Afegeix que “A mesura que evolucioni la situació, podrien prendre's noves mesures restrictives”.

Amb aquesta actuació voldríem també sensibilitzar a totes les famílies a educar als seus fills a reduir el consum d’aigua de les seves llars, explicant la necessitat de tancar l’aixeta i retallar hores de dutxes per l’estat de sequera que tenim actualment.