NOVES MESURES PER A LA CONTENCIÓ DE LA PANDÈMIA COVID 19

Avui ha sortit publicada al DOGC la RESOLUCIÓ SLT/2073/2020, de 17 d'agost, per la qual s'adopten mesures extraordinàries al territori de Catalunya per a l'aplicació de l'Acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut de 14 d'agost de 2020, sobre la declaració d'actuacions coordinades en salut pública per a la contenció de la pandèmia de COVID 19.

DIMARTS 18 AGOST 2020

 

 

📣 Avui ha sortit publicada al DOGC la RESOLUCIÓ SLT/2073/2020, de 17 d'agost, per la qual s'adopten mesures extraordinàries al territori de Catalunya per a l'aplicació de l'Acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut de 14 d'agost de 2020, sobre la declaració d'actuacions coordinades en salut pública per a la contenció de la pandèmia de COVID 19.

Recomanacions de caràcter general
➡️ Es recomana a la ciutadania la limitació de les trobades socials fora de grup de convivència estable.
➡️ Es recomana a la ciutadania que les trobades socials es limitin a un màxim de 10 persones.

Restriccions en activitats d'hoteleria i restauració
➡️ S'ha de garantir la distància interpersonal mínima d'1,5 metres en el servei de barra.
➡️ S'ha de garantir una distància mínima entre taules o agrupacions de taules, d'1,5 metres, amb un màxim de 10 persones per taula o agrupació d'aquestes. La taula o agrupació de taules que s'utilitzin amb aquesta finalitat han de ser d'acord amb el nombre de persones que permeti respectar la distància mínima de seguretat interpersonal.
➡️ S'estableix un horari de tancament dels establiments a la 1:00 hores com a màxim

Consum de tabac i derivats a la via pública
➡️ No es pot fumar en la via pública o en espais a l'aire lliure quan no es pugui respectar una distància mínima interpersonal d'almenys 2 metres. Aquesta limitació és aplicable, també, per a l'ús de qualsevol altre dispositiu d'inhalació de tabac, pipes d'aigua, catximbes o assimilats.

Agrairem que vetlleu perquè es compleixin aquestes mesures

 

Salutacions,

Ajuntament de Guissona