OBRIM LA LLAVOR A LES FAMÍLIES

El dissabte, 12 de març, l’Ajuntament de Guissona, juntament amb bonÀrea, es promourà una nova acció amb l’objectiu de donar a conèixer La Llavor de Guissona a les famílies.

DIMARTS 22 FEBRER 2022

 

 

El dissabte, 12 de març, l’Ajuntament de Guissona, juntament amb bonÀrea, es promourà una nova acció amb l’objectiu de donar a conèixer La Llavor de Guissona a les famílies.

 

Aquest centre, inaugurat el 2021, pretén formar en competències digitals tots els i les estudiants escolaritzats a Guissona de manera gratuïta, universal i permanent, amb un compromís mínim de 10 anys. Per això, imparteix entre 30 i 60 hores anuals de formació, en horari lectiu, a cada nivell educatiu. A més, també s'hi ofereixen cursos d'estiu, extraescolars de robòtica i tallers de competències digitals per a adults i persones immigrants.

 

Amb aquesta proposta, el proper 12 de març s’obre una nova porta a LA LLAVOR, obrim l’espai a les famílies amb dos tallers familiars, dinamitzats per ROBOTIX i dividits per grups d’edat.

 

El taller ‘Un, dos, tres… rampes’, anirà dirigit a famílies amb infants de 3 a 5 anys, s’hi aprendrà com i perquè roden les coses, a predir i mesurar distàncies amb unitats no convencionals i tindrà lloc de 10 a 11.30h del matí.

 

El taller ‘Cotxes de carreres’, serà per a famílies amb infants de 6 a 9 anys, s’hi investigarà quins factors poden fer que un automòbil vagi més ràpid. Es construirà el millor cotxe per guanyar la carrera final i tindrà lloc de 12 a 13.30h

 

Els tallers tenen un cost total de 35 euros per família i sorgeixen de la demanda de les famílies de conèixer que fan els seus fills dins d’aquest espai.

 

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.guissona.cat.

 

 

Guissona, 21 de febrer de 2022