OMPLIM CASA NOSTRA DE FLORS HA OBSEQUIAT ELS MILLORS JARDINS I BALCONS DE LA VILA

El passat dissabte i a l’espai de Sant Felip Neri, Margarita Donaire va ser obsequiada amb un xec de 150€ com a premi al millor balcó i Josep Pujol, amb un altre xec de 150€ com a premi a millor Jardí.

DILLUNS 23 JUNY 2014

El juny del 1997 i sota el lema OMPLIM LES NOSTRES CASES DE FLORS es va iniciar la campanya concurs amb l’objectiu d’embellir la vila.

Disset anys després, Guissona segueix omplint les nostres cases de flors, promovent aquest concurs, al que en aquesta edició s’hi han presentat 14 balcons i 8 jardins, els quals han estat valorats pel jurat format per

-          Assumpció Torres de Floristeria Arrels

-          Sergi Gonzalez de Krishna’s Essence

-          Carmen Martin, de l’Associació de Dones Nèvia

En l’acte d’entrega de premis, realitzat a Sant Felip Neri, l’Alcalde, Xavier Casoliva,  va agrair la motivació, la il·lusió i la feina feta en el manteniment dels jardins i balcons.

En la categoria BALCONS, el tercer premi – fou pel balcó ubicat a la Raval Convent, 11, d’ÀUREA SUBIRANA; el segon premi és pel balcó ubicat a la Rambla dels Segadors, 18, d’en SANTI MAYORAL i el primer premi, pel balcó ubicat al carrer de les serres, 18, de MARGARITA DONAIRE.

En la categoria JARDINS, el tercer premi fou pel jardí ubicat a l’Av, de Cervera, 7 de JORDI PIÑOL, el segon premi, també a l’Av. de Cervera, 21A, fou pel jardí de Mª CARME TARRUELLA i el primer premi fou pel jardí ubicat a la Raval Bisbal, el jardí de JOSEP PUJOL.