ONZENA EDICIÓ DEL PREMI JORDI PÀMIAS INFANTIL I JUVENIL

l passat 9 de maig va tenir lloc a la sala d’actes de l’Institut de Guissona l’acte d’entrega de premis de l’onzè premi Jordi Pàmias infantil i juvenil, un certamen anual en la que es premien les tres millors poesies de cada classe de tots els centres educatius de Guissona, des de primer de primària fins a segon de batxillerat.

DIMARTS 13 MAIG 2014

El passat 9 de maig va tenir lloc a la sala d’actes de l’Institut de Guissona l’acte d’entrega de premis de l’onzè premi Jordi Pàmias infantil i juvenil, un certamen anual en la que es premien les tres millors poesies de cada classe de tots els centres educatius de Guissona, des de primer de primària fins a segon de batxillerat, incloent-hi també els alumnes d’Aula Oberta i de Cicles Formatius de l’INS Guissona.

D’acord amb això, hi participen més de 800 alumnes del FEDAC Guissona, Escola Ramon Faus i Esteve, Escola Ramon Estadella i INS Guissona, repartint-se 140 premis entre tots els participants i esdevenint l’acte un punt de trobada dels petits poetes de la nostra vila.

En aquesta edició, l’acte d’entrega de premis va comptar amb la presència de Jordi Pàmias, poeta; Xavier Casoliva, l’Alcade de Guissona i Angelina Infante, la regidora de cultura i educació de la vila.

L’activitat va ser dinamitzada per l’Escola Municipal de Música, la seva orquestra amb gairebé 40 components va interpretar temes d’Sting, Carl Orff i G. Davis, un magnífic repertori per una festa en la que hi van participar al voltant de cinc-centes persones.