Operació conjunta a Guissona per evitar l’augment de robatoris.

L’operació que es porta a terme entre, els Mossos d'Esquadra i els policies municipals consisteix en optimitzar els recursos existents de cada cos de seguretat per poder entre tots fer una vigilància més segura al carrer.

DILLUNS 05 DESEMBRE 2011

Operació conjunta a Guissona per evitar l’augment de robatoris.

 

Guissona.- La setmana passada reunits els mossos d'esquadra, l'Il·lm. Sr. Alcalde, Xavier Casoliva, la regidora de comerç, Anna Rius, el president de l'Associació de Comerciants, David Julià Verdés, i la policia local  de Guissona es va acordar de projectar una operació conjunta aquestes festes nadalenques per tal d'evitar l'augment de robatoris. L’operació que es porta a terme entre, els Mossos d'Esquadra i els policies municipals consisteix en optimitzar els recursos existents de cada cos de seguretat per poder entre tots fer una vigilància més segura al carrer.  La campanya anirà reforçada de tríptics informatius que es repartiran a tots els comerços de la vila i, alhora, es realitzaran patrulles preventives als eixos comercials de dia i a la zona dels polígons de nit.

 

D’aquesta manera, les visites porta a porta entre els comerciants i els cossos de seguretat també serviran perquè els comerciants puguin estar alerta davant certes actituds, i per saber què fer i a qui dirigir-se davant certs problemes. Alhora se’ls demanarà que informin sempre d’incidències que hagin tingut als comerços. Els comerciants rebran informació del que passi dins la vila i a les poblacions properes.

 

El president dels comerciants, David Julià, informa que la campanya Dora Exploradora tindrà lloc entre els dies 7 i fins al 10 de desembre, amb botigues obertes el dia 08, dies en que les patrulles reforçaran la vigilància pels carrers de Guissona.

En paral·lel es faran altres campanyes de prevenció d’accidents, especialment en carretera.

Dilluns, 5 de desembre de 2011

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat