Pares i nens han gaudit plegats del Taller: Cuines del món a Guissona.

El taller s’ha dut a terme en un ambient molt agradable i familiar amb una participació molt activa de tots els assistents.

DIVENDRES 23 MARÇ 2012

Pares i nens han gaudit plegats del Taller: Cuines del món.

Guissona.- Des del passat dia 22 de febrer, a la Cuina de l’escola Ramon Faus i Esteve, cada dimecres i durant 5 setmanes consecutives, s’ha realitzat el taller de cuines del món dirigit a pares i mares que volguessin aprendre plats típics d’altres cultures i ensenyar els de la seva pròpia.

El taller s’ha dut a terme en un ambient molt agradable i familiar amb una participació molt activa de tots els assistents. La mitjana de pares i mares durant aquestes sessions ha estat d’uns 14-15 i tots ells han demostrat les seves habilitats com a cuiners ensenyant diferents plats a la resta de companys. No només es cuinava un menjar, sinó que es podien veure fins a 5 plats diferents el mateix dia.

Paral·lelament, mentre els pares i mares estaven a la cuina, els nens feien un altre tipus de cuina sense foc i diferents jocs tant d’interior com d’exterior. Els petits, també s’encarregaven de parar taula tant per ells com pels pares i mares. El primer dia van assistir uns 7 nens, tot i que l’últim ja eren 17. Tot i la diferència d’edat entre els infants es va aconseguir un clima agradable. Tenien moltes ganes d’aprendre per després poder-ho dur a terme a casa amb els pares.  Al final de cada sessió tots plegats provaven els diferents plats.

Cloenda Cuines del Món

 Divendres, 23 de març de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat