Partit d'handbol a la Seu d'Urgell

El diumenge 25 d'octubre al pavelló de la Seu d’ Urgell es va jugar el segon partit de la lliga Infantil masculina d’ handbol de la Catalunya central . El partit va estar dominat en tot moment pels jugadors de l’ ACLE Guissona que van demostrar estar en un molt bon moment de joc.

DIMARTS 27 OCTUBRE 2009

ACLE GUISSONA 31             LA SEU D’ URGELL 12

El diumenge 25 d'octubre al pavelló de la Seu d’ Urgell es va jugar el segon partit de la lliga Infantil masculina d’ handbol de la Catalunya central . El partit va estar dominat en tot moment pels jugadors de l’ ACLE Guissona que van demostrar estar en un molt bon moment de joc. L’ equip local molt jove i amb nens amb poca experiència en l’ handbol van aguantar tot el partit amb un parcial la primera part de 4 a 18 i una segona part de 8 a 13.

Alineació:

ACLE GUISSONA: Ignasi Torrell , Aleix Andrés, Jordi Segura, Marc Goma, Roger Pijuan, Aleix Gómez, Albert Gómez, Roger Rull, Josep Santesmases, Alexandre Ars i Kevin Diaz.

LA SEU D’ URGELL: Joel Jordana, Akeux Marin, Manuel Porte, Kevin Torrejón , Jeferson Urrego, Nanil Kallouck, Albert Fernández, Josep Guerrero, Carles Latorre, Lonipreet Aingh i Farok Halhoul.