Partits de futbol sala al pavelló de Guissona

Bons resultats dels partits de futbol sala locals - primera divisió - jugats aquest dissabte al pavelló de Guissona.

DILLUNS 23 NOVEMBRE 2009

Partits de primera divisió, dels equips federats de futbol sala, jugats al pavelló de Guissona el passat dissabte, 21 de novembre.

EQUIP INFANTIL MASCULÍ

 

ACLE GUISSONA  9     MARISTES MONTSERRAT B  5

 Partit jugat a les 17 hores al pavelló de Guissona. Victòria clara i contundent ( 9 a 5 ) de l’equip infantil de futbol sala del ACLE Guissona davant d’un combatiu equip del Maristes que tot i que va venir mancat de molts efectius va donar sempre la cara.

Una sortida molt efectiva de l’equip local va donar una clara diferencia al marcador que a la fi de la primera part ja dominaven per 5 gols a 3.

 ACLE GUISSONA:

Carmona, Boymystruck (1), Rull, Sangés (1), Angelov (2), Iker, Trill (1), Didac Pujades, Bogdan, Vasil i Vitaly (4).

 

MARISTES MONTSERRAT “B”:

Eric, Sergio, Espina (1), Sitja (3), Solsona (1).

 

EQUIP JUVENIL MASCULÍ

 

ACLE GUISSONA 6            TARREGA  1

 

Domini i molt bon joc de l’ equip local que va jugar al pavelló de Guissona a les 12h. El dissabte 21 de novembre.  No van donar cap opció als de Tàrrega que ens van veure superats per un equip encertat en atac i defensa i que va aprofitar totes les opcions de gol. Màxim golejador pel Guissona Josep Antonijoan amb dos gols.

 

Alineació:

ACLE GUISSONA: Oriol Trill, Joan Gallen (1), Gerard Rulll, Sergi Cabo (1), Isaac Solé , Gerard Juanola (1), Josep Antonijoan (2), Quim Digon (19  i Sami Ahmadouche.

 

TÀRREGA: Daniel Ruiz, Marçal Solé, Ramon Miralles (1), Joel Farré, Sergi Badia, Cristian Florin i David Alvarez.

 

EQUIP CADET MASCULÍ

 

ACLE GUISSONA 5   ARC D’ ADA.EFS  6

 

Partit jugat al pavelló de Guissona el dissabte 21 a les 11h.  Fins l’ últim minut no es va decidir el guanyador. Amb un partit molt emocionant i que va estar empatat quasi tots els minuts de joc. Màxims golejadors pel Guissona Fco Javier Blanco i Marti Mateu per l’ ARC amb 3 gols cadascun .

Alineació:

ACLE GUISSONA: Roger Pijuan, Aleix Andrés, Arnau Hernández (2), Joel Cuñat, Julio Quijano, Martin Ivanov, Alfredo Márquez, Enna Larabass, Fco.Javier Blanco (3), David Freixes, Gerard Majoral i Pol Torredeflot.

 

ARC D’ ADA EFS: Arnau Sentis (2), Albert Marti, Arnau Perelló. Joel Flix, Pau Farré (1), Marti Mateu (3), Arnau Palov  i Enric Piñol.

 

 

EQUIP ALEVI MASCULI

 

ACLE GUISSONA 3   ALCOLETGE A  3

 

Partit jugat al pavelló de Guissona a les 10 h. del matí , partit molt emocionant amb igualtat de joc i molta lluita dels jugadors Màxima golejadora Idoia Pujades del Guissona amb 2 gols i Albert Cortasa de l’ Alcoletge també amb 2 gols.

Alineació:

ACLE GUISSONA: Ignasi Torrell, Pau Selles (1), Alex Ballesters, Aleksandar Savou, Plamen Vasileu, Idoia Pujadas (2) i Roger Queixal.

ALCOLETGE A: Eric Cacho, Daniel Ferrer, Sergi Tomàs (1), Aaron Gil, Carla Cortasa , Albert Cortasa (2), Miquel Pascual i Iona Espejo.