Partits d'handbol d'aquest cap de setmana

Diumenge 15 de Febrer de 2009 al pavelló de Guissona es van celebrar dos partits de la categoria Infantil d’ Handbol, els dos amb victòria dels equips locals.

DILLUNS 16 FEBRER 2009

Diumenge 15 de  Febrer de 2009 al pavelló de Guissona es van celebrar dos partits de la categoria Infantil d’ Handbol.

 

Infantil Masculí

 ACLE GUISSONA 22    NATURAL OPTICS PARDINYES  15

 El partit va començar a les 11 del matí. Una primera part ajustada amb un parcial de 12 a 8 pels locals, amb un partit molt igualat en tota la primera part amb un gran nivell de joc a la pista. La segona part amb un parcial de 10 a 7 pels locals. Convé destacar la gran actuació del guissonenc Marc Goma amb 11 gols , i pel Pardinyés de Joussef  Kaddouri amb 8 gols. Un molt bon resultat pels de Guissona que mantindran la seva segona posició dins la lliga de Primera Catalana.

 
Alineació:

ACLE GUISSONA:  Gerard Majoral, Aleix Andrés, Carles Rull, Marc Sanges (1), Marc Goma (11), Roger Pijuan (1), Roger Rull (6), Jordi Segura, Josep Santesmases, Cristian Pérez (3), Ramon Goma, Oriol Andrés.

 
NAUTUAL OPTICS PARDINYES: David González (1), Oscar Jané (1), Oscar Vilella (1), Joan Ignasi Torre, Joussef Kaddouri (8), Marc Sánchez, Ian Zubieta,  Gabriel Vadillo, Aleix Sole, Sergi Martínez (4), Aleix Villacampa i Adrià Blanco.

 

Infantil Femení

 
ACLE GUISSONA 23    VILANOVA  9

Partit que és va iniciar a les 12 al pavelló de Guissona amb un parcial la primera part de 9 a 4 , molt ajustat on les noies del Vilanova van aguantar molt bé. La segona part les locals van anar a totes i amb un parcial de 14 a 5 , van dominar la pista. Destacar la gran actuació de la local  Aina Farrés amb 11 gols .

 
Alineació:

 
ACLE GUISSONA: Núria Navarro, Eva Pastor, Marina Raluy (1), Erica Valero (8), Berta Graells (2), Marta Santesmases, Farnes Dalmases, Irene Guim (1) i Aina Farrés (11).

 
Vilanova, Sara Holgado, Sonseles Garcia (2), Ana Díaz (1), Núria Trullols, Natalia Garcia, Natalia Duarte (2), Mireia Borràs, Noemí Menor, Júlia Romis (1), Cristina Fernández, Nour Ghernaani (2), Lorena Hernández (19), Alexandra Mirela .