Partits infantils de handbol a Guissona

Aquest cap de setmana s'han jugat els últims partits de handbol infantil abans de festes, amb la victòria dels dos equips locals.

DIMARTS 22 DESEMBRE 2009

INFANTIL MASCULÍ

ACLE GUISSONA 37   OPEL RUBIO SANT OT 12

Diumenge 20 de desembre al pavelló de Guissona a les 11 h. es va jugar l’ últim partit abans de festes de la lliga federada d’ handbol . Amb un parcial la primera part de 22 a 9 i la segona 15 a 13 .  L ’ equip local   va fer un bon partit amb dos gols del porter titular Gerard Majoral que aquest cop va voler fer de jugador a la segona part, amb gols de quasi tots els jugadors de l’ equip local. Màxim golejador Joel Jordana del Sant Ot amb 10 gols

Alineació:

ACLE GUISSONA: Gerard Majoral (2), Aleix Andrés, Jordi Segura (5), Marc Goma (4), Roger Pijoan (5), Aleix Gómez (3), Roger Rull (6), Josep Santesmases (3), Albert Gómez (2), Ignasi Torrell, Alexandre Ars (1), Kevin Diaz (5) i Oriol Andrés (1).

OPEL RUBIO SANT OT: Joel Jordana ( 10), Manuel Porte, Kevin Torrejón (1), Jeferson Orrego (5), Navil Kallouch (5), Albert Fernández, Carlos Latorre, Joan Guerrero, Josep Guerrero (1).

INFANTIL FEMENI

ACLE GUISSONA 33     BALSARENY 13

Diumenge 20 de desembre al pavelló de Guissona a les 12 h. es va jugar l’ últim partit abans de festes de la lliga federada d’ handbol. Domini de les locals en tot moment , sense donar gaires opcions amb un parcial la primera part de 20 a 6 i la segona part de 13 a 7. Màxima golejadora Erica Valero amb 15 gols seguida de Berta Graells amb 7. les dos jugadores del Guissona.

Alineació: ACLE GUISSONA: Marta Santesmases (4), Irene Guim (1), Erica Valero (10), Marina Raluy (4), Berta Graells (7), Sara kamach, Farners Dalmases (1), Remei Solé i Aina Farrés (1).