Per cinquè any consecutiu, el cap de setmana de la Marató Guissona es vesteix de Nadal.

El dissabte 17 de desembre, durant tot el dia, els comerços surten al carrer amb producte nadalenc, l'artesania local té cita a la plaça major i l'antiquari i el col·leccionista es concentra als carrers Fluvià i Bisbal, tot amb l'objectiu de promoure el comerç local i l'ambient nadalenc als carrers de la vila.

DIVENDRES 09 DESEMBRE 2016

Per cinquè any consecutiu, el cap de setmana de la Marató Guissona es vesteix de Nadal. El dissabte, durant tot el dia, els comerços surten al carrer amb producte nadalenc, l'artesania local té cita a la plaça major i l'antiquari i el col·leccionista es concentra als carrers Fluvià i Bisbal, tot amb l'objectiu de promoure el comerç local i l'ambient nadalenc als carrers de la vila.

Durant tot el dia, es succeeixen diferents activitats, des de la inauguració de l'exposició del fotògraf Llorenç Melgosa a l'Espai Grau Pujol, fins a jocs gegants per a famílies, esmorzar popular de (10 a 11h), cantada de nadales, l'hora del conte, l'arribada del tió dels desitjos i altres activitats de carrer.

Més de trenta parades ompliran el nucli històric de la vila.

El mateix dia,  a la tarda i a les sales annexes de la capella del Claustre - un espai insòlit i desconegut - s'hi farà el pessebre vivent solidari, enguany només es farà aquest únic dia amb tres funcions, a les 18h, 18.30h i 19.00h

 

 

5a FIRA DE NADAL I DE L’ANTIQUARI

Data:  17/12/2016

            Inauguració de l’exposició del fotògraf Llorenç Melgosa a l’Espai Grau Pujol

11.00 a 13.30h. Jocs Gegants

10.00 a 11.00h. Esmorzar popular i inici del joc PESSEBREJANT (juga-hi i aconsegueix les primeres figures del pessebre popular).

11.00 a 12.30h. FES EL TEU NADAL I COMPARTEIX-LO. Elabora un arbre de Nadal amb papiroflèxia. Taller familiar a la Sala de Plens.

11.30h. Cantada de Nadales a càrrec de Doll de Veus

12.30h. L’hora del conte. “El tió de Nadal”

13.00h. Arribada del tió dels desitjos

17.00 a 20.00h. Jocs Gegants

 

17.30h. La nit de Nadal
Espectacle de dansa a càrrec de les alumnes de l'extraescolar de dansa clàssica de l'Escola Ramon Faus i Esteve - Aportació voluntària en benefici de la Marató de Tv3

A la Sala de Plens de l'Ajuntament

19.00 a 19.30h. Entrega de figures als participants del concurs PESSEBREJANT.

 

Lloc: Nucli històric

Organitza: Ajuntament de Guissona. Regidoria de Cultura