PER SANT JORDI, LLIBRES I ROSES

Des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona us animem a omplir els balcons, les finestres i les terrasses de roses, roses fetes amb diferents tipus de materials i deixant volar la imaginació.

DIMARTS 14 ABRIL 2020

 

 

Aquest Sant Jordi, tot i que el confinament ens obliga a quedar-nos a casa, us animem a seguir gaudint de la tradició del llibre i la rosa.

Des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona us animem a omplir els balcons, les finestres i les terrasses de roses, roses fetes amb diferents tipus de materials (cartró, paper, plàstic, roba) i deixant volar la imaginació, amb l’ objectiu de retre homenatge a tot el personal sanitari que aquests dies està treballant per fer front al Covid-19

D’altra banda, i sense oblidar el llibre, des del Pla Educatiu d’Entorn i amb l’objectiu de promoure el gust per la lectura, es proposa que es pengi recomanacions de llibres a l’instagram de l’Ajuntament, es pot penjar una fotografia i la recomanació al text o un vídeo. Cal indicar autor, títol i editorial i el motiu pel qual t’ha agradat i etiquetar la proposta amb #GuissonaLlibre i  #plaeducatiudentornguissona i @AjGuissona. Entre les propostes participants es sortejarà tres llibres a escollir en funció de l’edat a la llibreria Issauna.

Esperem que les propostes us engresquin i que ben aviat puguem celebrar el Sant Jordi al carrer, celebrant la diada tal i com marca la tradició.

 

Vídeo promocional