Plantada d'arbres a Guissona

El divendres, 13 de març els alumnes de quart del col·legi Mare de Déu del Roser s’han trobat amb els de cinquè del col·legi Ramon Faus i Esteve per realitzar la ja tradicional plantada d’arbres.

DIVENDRES 13 MARÇ 2009

Com ja es va fent cada any, a principis de primavera i motivats per la regidoria de Medi Ambient i el Pla Educatiu d’Entorn, els alumnes de quart del col·legi Mare de Déu del Roser s’han trobat amb els de cinquè del col·legi Ramon Faus i Esteve per realitzar la ja tradicional plantada d’arbres.

 Enguany, la plantada d’arbres s’ha realitzat al Passeig de la Fonteta, zona de nova urbanització, en aquest espai, els 75 alumnes participants han plantat diferents arbustos (llentiscles, rosers i roures), a més de plantar-se un paulovies gran per cada classe.

Aquesta tasca, s’ha portat a terme després de confirmar la promesa de cuidar els arbres plantats, respectar, vetllar i ser respectuosos amb el medi ambient i difondre a tothom la importància que té l'arbre i la natura en general, com a element essencial per a garantir la vida. Una promesa plena d'il·lusió, clau en el context de la societat actual i imprescindible per a aconseguir un desenvolupament sostenible