PREMI DE TECNOLOGIA PER ALS ALUMNES DE 3R D'ESO DE L'INS GUISSONA

Els estudiants han celebrat amb entusiasme la notícia que permetrà gaudir d’una eina professional a tot l’alumnat del centre. El passat mes de gener es va comunicar al centre que ha estat premiat en aquest certamen amb una impressora 3D d’última generació i consumibles gratuïts durant un any.

DIJOUS 02 FEBRER 2017

Dijous, 2 de febrer

 

NOTA DE PREMSA. PREMI DE TECNOLOGIA PER ALS ALUMNES DE 3R D'ESO DE L'INS GUISSONA

 

La impressió 3D és una tecnologia que està arribant amb força als centres de formació a tots els nivells. A l’Institut Guissona fa uns anys que es va adquirir un kit de muntatge que ha permès que els estudiants d’ESO i Batxillerat entressin en contacte amb aquesta novedosa disciplina. S’han creat tota mena d’objectes en els diferents projectes desenvolupats en els darrers anys: clauers, obrellaunes, peces per jocs, robots, entre altres.

 

Com a mostra de la integració d’aquesta tècnica en el currículum, els alumnes de 3r d’ESO van presentar el seu projecte «bridge builders» al concurs europeu «Ultimaker Challenge». El projecte recull tota la informació necessària per dissenyar, construir i provar la maqueta d’un pont a escala.

 

El passat mes de gener es va comunicar al centre que ha estat premiat en aquest certamen amb una impressora 3D d’última generació i consumibles gratuïts durant un any.

 

Els estudiants han celebrat amb entusiasme la notícia que permetrà gaudir d’una eina professional a tot l’alumnat del centre.

 

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)