PRESENTACIÓ A GUISSONA DEL LLIBRE DEL II PREMI JORDI PÀMIAS 2010

Divendres 25 de març, dins els actes que acompanyen el Dia Mundial de la Poesia, es va presentar a Guissona el llibre Dones d'Heura, de Marta Pérez i Sierra, recull de poemes guanyador del II Premi de poesia Jordi Pàmias.

DIMARTS 29 MARÇ 2011

Divendres 25 de març, dins els actes que acompanyen el Dia Mundial de la Poesia, es va presentar a Guissona el llibre Dones d'Heura, de Marta Pérez i Sierra, recull de poemes guanyador del II Premi de poesia Jordi Pàmias. A l'acte, presidit per la regidora d'Educació, Angelina Infante, l'editor de Pagès, Ramon Badia, els escriptors Jordi Pàmias i Sònia Moll, el mestre i membre del jurat, Robert Cama i la pròpia autora, Marta Pérez, es va fer amb música i la lectura dramatitzada d'alguns dels poemes.

 
Entre els assistents, el director de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, Albert Turull, el president del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva, membres del jurat del premi així com veïns i veïnes de Guissona que van voler gaudir i assistir a la presentació d'aquest nou llibre.
 
A l'acte es va presentar la nova convocatòria del III Premi Jordi Pàmias de poesia.