Presentació de l'ITINERARI POÈTIC DE JORDI PÀMIAS A GUISSONA

Els seus convilatans han volgut acompanyar-lo en aquest acte tan emotiu

DIMECRES 10 SETEMBRE 2008

El passat dilluns, dia de la Mare de Déu del Claustre, acompanyat d'unes dues-centes persones  amigues  -entre elles, l'escriptor Josep Vallverdú- i veïnes de Guissona, es va fer la presentació del llibre ITINERARI POÈTIC DE JORDI PÀMIAS A GUISSONA, a càrrec de Robert Cama, ideòleg i prologuista de la publicació,  Pep Pujol, autor de les fotografies que acompanyen els poemes, l'Il·lustríssim Sr. Josep Cosconera, alcalde de Guissona, i el propi Jordi Pàmias, autor dels poemes. 

Incloent la col·laboració del professor de la Universitat de Lleida, Sr. Xavier Macià, qui ha fet una descripció detallada de cada poema, aquest llibre de quatre autors, segons diu Pàmias, té dues parts ben diferenciades: la primera parla de la pròpia vila de Guissona, convidant el lector a situar-se físicament en els llocs que són font d'inspiració de l'autor; la segona passa a les rodalies de la vila. S'esmenta que la lectura d'aquest llibre ajudarà infants, estudiants i immigrans a conèixer millor la seva vila i la llengua catalana.

Jordi Pàmias va llegir dos dels poemes que s'inclouen en aquest recull, COMPANYS   i CAPDEVILA . L'acte va concloure amb la intervenció del batlle de Guissona, Sr. Cosconera, qui va agraïr aquest guardonat vilatà que porti Guissona sempre amb ell, aprofitant per felicitar-lo en el seu setantè aniversari.

ITINERARI POÈTIC DE JORDI PÀMIAS A GUISSONA es troba a les llibreries de Guissona a un preu de 10 euros i se n'ha fet una tirada de 1000 exemplars.

Presentació llibre Pàmias