Presentació del MERCAT ROMÀ DE IESSO

El proper divendres, 23 d’abril i amb motiu de la DIADA DE SANT JORDI tindrà lloc la presentació de la catorzena edició del MERCAT ROMÀ DE IESSO i de les novetats que ens hi trobarem.

DILLUNS 19 ABRIL 2010


El proper divendres, 23 d’abril, es presentaran a la Plaça Major de Guissona les novetats de la catorzena edició del Mercat Romà de Iesso, així com, el cartell de l’edició d’enguany i la nova web.

 

La programació

EL MITE D’ARIADNA serà el nucli vertebrador del Mercat Romà d’enguany, des del cartell anunciador de la festa, fins a les representacions teatrals que es succeiran durant tota la jornada a càrrec del grup de teatre guissonenc els quatre gats, fins al ballet de cloenda a càrrec de l’Escola de Dansa Montse Esteve, tot girarà entorn d’aquest mite.
L’edició 2010 també s’ha promogut a partir de la participació popular. Es comptarà amb la participació del grup de teatre de l’IES Guissona, dels Margeners de Guissona, de les Forces Diabòliques de Sanaüja, de l’Escola Municipal de Música, de l’Escola de Dansa Montse Esteve, de l’Associació Gastronòmica “La Manduca”, dels Un, Dos, Tres, Kuà, dels Geganters de Guissona, de l’Associació de Comerciants i Botiguers, de l’Agrupament Escolta Bella Iesso, del Casal d’Estiu, dels Kuartos’85, de la Unió de la Comunitat Senegalesa de la Segarra i l’Urgell, de la Comissió de la Bakanal, dels amics del Cèsar i de la Cleopatra, ... i d’un llarg etcètera que ens permet fer palès que el Mercat Romà de Iesso és possible gràcies a la participació popular i a l’aportació que hi fan tots els guissoncs i guissonenques, posant-se la toga i sortint al carrer a cridar AVE IESSO! 

La nova pàgina web

Dins l’enllaç http://www.mercatroma.cat es podrà consultar la nova web que promociona única i exclusivament aquesta festa amb imatges i amb la programació dels capvespres a la romana i del mercat romà. Aquesta pàgina web dissenyada per la dissenyadora gràfica local, Mercè Serra, pretén ser una eina de promoció turística del MERCAT ROMÀ DE IESSO.

 

El cartell

El cartell de l’edició d’enguany, dissenyat per l’estudiant del cicle formatiu de disseny gràfic, Joel Pérez, també fill de Guissona, està inspirat en el Mite d’Ariadna, fil conductor de la catorzena edició del Mercat Romà d’enguany.