Primera Guiss LanParty

Trenta joves van participar de la primera GUISS LAN PARTY, tres dies intensos amb poques hores de son però amb un ambient molt amistó si càlid en el que es va compartir arxius, es va debatre sobre temes relacionats amb la tecnologia i sobretot es va compartir estones de joc entre els participants.

DIMARTS 10 FEBRER 2015

El passat 8 de febrer al Casal Jove l'Escorxador de Guissona va fianlitzar la primera edició de la GUISSLAN PARTY, una activitat en la que hi van participar una trentena d'assistents. Una festa que es va iniciar el 6 de febrer a les 7 de la tarda i que va durar de forma ininterrompuda fins al diumenge a la mateixa hora.

 

Tres dies intensos amb poques hores de son però amb un ambient molt amistó si càlid en el que es va compartir arxius, es va debatre sobre temes relacionats amb la tecnologia i sobretot es va compartir estones de joc entre els participants.


La Guiss LanParty és una festa impulsada per tres joves de Guissona amb la col·laboració de l'àrea de joventut de l'Ajuntament d ela vila. Aquests joves han tirat endavant el projecte amb ganes de seguir coordinant i il·lusionant-se amb iniciatives similars.