PRIMERA SESSIÓ DEL CONSELL D'INFANTS A GUISSONA

El passat dissabte, 12 de desembre es va constituir el primer Consell d’Infants de l’Ajuntament de Guissona, aquest es va constituir d’acord amb el reglament aprovat aquest estiu amb l’objectiu de donar veu a infants i joves de la vila.

DIMARTS 15 DESEMBRE 2020

 

 

El Consell d’Infants de Guissona està format per nens i nenes de cinquè i sisè de primària de l’Escola Ramon Faus i Esteve, de l’Escola Ramon Estadella i de la Fedac Guissona i per l’alumnat de primer i segon d’ESO de l’INS Guissona i de la Fedac Guissona. En total, 19 alumnes formen aquest Consell d’Infants.

La sessió del passat dissabte, encapçalada per l’Alcalde i regidor d’educació, en Jaume Ars i Bosch, va partir d’una dinàmica, que va permetre trencar el gel i que tots els membres del Consell es coneguessin. A partir d’aquí es van debatre en grup les propostes que s’haurien de treballar per aquest curs 2020-2021 i es van presentar a la resta de membres.

El Consell d’Infants va decidir per unanimitat treballar la millora de l’skate park i també aportar el seu granet de sorra en la millora Medi Ambiental de la nostra vila amb accions concretes.

Constituït el Consell d’Infants els seus membres es van donar nova cita pel proper mes de febrer i van fer propostes de diferents trobades durant l’any amb l’objectiu de treballar l’objectiu acordat per aquest curs.

L’Alcalde va obsequiar amb un pin de Guissona a tots els membres amb l’objectiu de que es sentissin compromesos amb la nostra vila i al treball per aquesta, demanant-los que se’l posessin a l’aula quan realitzessin tasques pròpies del consell d’infants i també en les trobades d’aquest.

Els membres, després d’una hora i mitja de trobada, van marxar satisfets del compromís adquirit en el Consell d’Infants, de la feina feta i del poder treballar per Guissona.

 

 

Guissona, 12 de desembre de 2020