PRIMERA SORTIDA FORA DE CASA DELS MARGENERS DE GUISSONA

ACTUACIÓ DE SABADELL (23.03.14)

DIMECRES 26 MARÇ 2014

NOTA DE PREMSA


 MOTIU: ACTUACIÓ DE SABADELL (23.03.14)

Sabadell.- En motiu de la celebració de l'actuació d'inici de temporada dels castellers de Sabadell, els Margeners de Guissona hem fet la nostra primera sortida fora de casa de la temporada, on hem compartit plaça amb els amfitrions de la jornada, els de Sabadell i l'altra colla convidada, els castellers de la Sagrada Família.

L'actuació s'ha dut a terme a la plaça Dr. Robert de la mateixa localitat, on per primera vegada, hi actuàvem com a colla convidada. Ha començat poc després de les 12 del migdia i ho hem fet amb els tradicionals pilars d'entrada; dos pilars de quatre per part dels castellers de Sabadell i un pilar de quatre dels Margeners i dels castellers de la Sagrada Família respectivament.

La primera ronda ha estat encetada pels castellers de Sabadell, també coneguts al món casteller com a saballuts, amb un tres de vuit molt sòlid i ferm que s'ha completat sense cap complicació. A continuació els Margeners han descarregat un tres de set de postal que no ha perdut les mides en cap moment i que presentava estrenes al tronc. Per tancar ronda, els castellers de la Sagrada Família han descarregat també un tres de set, a diferència de l'anterior, aquest ha estat nerviós i treballat en la seva descarregada. 

El quatre de vuit dels saballuts ha donat inici a la segona ronda, castell que s'ha anat tancant als pisos superiors i han hagut de treballar per assolir-lo. Per part dels de la camisa marró, hem fet un quatre de sis amb el pilar on s'ha pogut veure alguna estrena en l'estructura i que no ha tingut cap tipus de problema per assolir-lo. I en tercer lloc, els de la Sagrada Família han descarregat un quatre de set.

La tercera i última ronda, els amfitrions han acabat la seva ronda de castells amb un 5d7. Els Margeners, per la nostra part, hem elegit com a últim castell el tres de sis per sota. Estructura que ha patit en la última aixecada però que hem sabut redreçar-lo a temps per tal d'aconseguir la descarregada.

L'actuació no s'ha donat per finalitzada fins que les tres colles no han alçat els seus respectius pilars de cinc de comiat.

Amb aquesta actuació, tot hi les sensacions positives que hem transmès en la nostra primera actuació de la temporada fora de casa, hem hagut de rebaixar pretensions prèvies a causa del nombre de camises desplaçades a Sabadell.

Castellers de Sabadell: 2p4, 3d8, 4d8, 5d7, p5.

Margeners de Guissona: p4, 3d7, 4d6a, 3d6ps, p5.

 

Castellers de la Sagrada Família: p4, 3d7, 4d7, 5d6, p5.

 

INF0ORMACIÓ: MARGENERS DE GUISSONA